Joostfotos Fotografie
Produktfotografie
Reisfotografie
Vrij Werk
3D visualisaties

 

Joostfotos Fotografie is Joost Bosschert.

Ik ben al lang bezig met fotografie, vooral op reis en heb in 2006 de Fotovakschool afgerond in de studierichting Reclame- en Produkt-fotografie. Daarnaast ben ik gefascineerd door de mogelijkheden van 3d visualisatie en animatie en heb ik in 2013 het HBO traject voor Autodesk Certified Engineer in 3ds Max aan het CAD College afgerond.

In de reclame-fotografie ga ik op zoek naar sfeervolle beelden door het gebruik van licht, schaduw en scherptediepte. Verder vind ik het leuk om met digitale technieken een onmogelijk beeld te realiseren.
In mijn reisfotografie probeer ik de onverwacht bijzondere of grappige situaties vast te leggen. Ook standaard toeristische highlights probeer ik op net een andere manier in beeld te brengen dan op de ansichtkaarten.
Mijn vrije werk draagt de sporen van mijn technische achtergrond. Ik ben altijd op zoek naar het spel van lijnen, vormen en kleuren. Soms herkenbaar, soms ook meer abstract.
In de 3d visualisatie en animatie kan ik die technische IT achtergrond perfect combineren met het creatieve van de fotografie. Die combinatie levert dan weer nieuwe boeiende beelden op.

 

 

Contact

Biografie
Alle foto's © Joost Bosschert